Kandidaat voor rol James Bond wijst deze opnieuw van de hand

Zijn antwoord is en blijft nee.


We weten onderhand allemaal wel dat Daniel Craig niet terugkeert als James Bond. Hij was voor een allerlaatste keer te zien in No Time to Die. Er moet nu dus op zoek gegaan worden naar een nieuwe 007. Deze grote naam zal het in ieder geval niet worden.

We hebben de laatste paar maanden al behoorlijk wat namen voorbij zien komen. Denk bijvoorbeeld maar aan Henry Cavill, Tom Hardy en Idris Elba. Laatstgenoemde zei echter dat hij het niet zal worden. Taron Egerton komt nu met een soortgelijk verhaal.

Ik niet
Enige tijd geleden zei de acteur, o.a. bekend van de Kingsman-films maar ook van Eddie the Eagle en Rocketman, nog dat hij het niet zou worden. Hij wordt hier echter nog steeds naar gevraagd, maar zijn antwoord is nog steeds hetzelfde.

Tijdens een recent interview liet Egerton zich er weer eens over uit: "Ik denk eerlijk gezegd gewoon niet dat ik er de juiste persoon voor ben. Om Bond te kunnen spelen moet je altijd heel consistent zijn en dat ben ik gewoon niet".

Geen contact
Zo vervolgt hij: "Zo heb ik bijvoorbeeld altijd moeite gehad met mijn gewicht. Als Bond ben je niet alleen een acteur maar als het ware ook een ambassadeur van een wereldberoemd merk. In mijn ogen is dat voor een korte periode best wel leuk"

"Barbara Broccoli [de bekende Bond-producente] zei echter dat je bereid moet zijn om je 15 jaar aan de rol te binden. Het maakt echter ook weinig uit wat ik denk. Ze hebben namelijk nooit contact met me opgenomen".

NieuwsFilm