Voor hoeveel problemen zorgde Dwayne Johnson bij de 'Shazam' en 'Black Adam'-films?

Johnson wilde de films apart houden.


Shazam! Fury of the Gods is pas een week uit en het lijkt erop dat de film nu al gaat financieel gaat floppen. Een nieuw artikel van The Wrap insinueert dat Dwayne Johnson hier indirect verantwoordelijk voor is en onthult bizarre eisen van de acteur. Zachary Levi bevestigt wat The Wrap had te melden.

LET OP: dit artikel bevat SPOILERS voor Shazam! Fury of the Gods!

JSA
In de scène tijdens de credits van Fury of the Gods wordt Billy Batson/Shazam benadert door Emilia Harcourt en John Economos (van The Suicide Squad en Peacemaker) met de vraag of hij zich aan wil sluiten bij de Justice Society.

De Justice Society werd onlangs geïntroduceerd in Black Adam. Het was de bedoeling dat leden als Hawkman in de scène van Fury of the Gods te zien zouden zijn om Shazam persoonlijk te rekruteren.

The Rock stak hier een stokje voor en weigerde de inclusie van de personages in de scène.

Black Adam
Verder liet Johnson een gastrol van Zachary Levi's Shazam in een eventuele scène na de aftiteling van Black Adam ook niet toe. Dit lag wel in de lijn der verwachting, aangezien Black Adam de aartsvijand is van Shazam en er werd gehint naar de komst van Black Adam in de eerste 'Shazam!'-film.

Het schijnt dat Johnson de focus van het DC-universum op zichzelf en Henry Cavill's Superman wilde leggen en zich dus zo min mogelijk wilde associëren met Shazam.NieuwsFilm