Ezra Miller mogelijk naakt te zien in de film 'The Flash'

Aankomende zomer is dit de DC-topfilm.


Aankomende zomer gaat The Flash van regisseur Andy Muschietti (It) gewoon verschijnen. Afgelopen maanden kwam hoofdrolspeler Ezra Miller regelmatig in het nieuws door zijn opmerkelijke gedrag in zijn vrije tijd en er werd getwijfeld of de film wel zou verschijnen.

Recent dook echter een indrukwekkende trailer op en nu weten we dat de film - zoals te verwachten - PG-13 wordt. Dit betekent in Nederland vaak dat de film voor 12 jaar en ouder is. Er is wel een opvallend dingetje: er komt naakt voor in de superheldenfilm.

Naaktheid
Op FilmRatings.com van het Amerikaanse Motion Picture Association staat het volgende te lezen over de film: "scènes met geweld en actie, wat grof taalgebruik en gedeeltelijke naaktheid."

Wat dit exact moet betekenen is uiteraard nog niet duidelijk, maar wie weet zien we Miller wel in zijn onderbroek, of iets dergelijks.

Ant-Man and the Wasp
In het recente Ant-Man and the Wasp: Quantumania zagen we overigens ook wat naakt voorbijkomen met de blote (CGI) billen van het personage M.O.D.O.K. Dit is in de States vaak al voldoende om over "naakt" te spreken.

Vanaf midden juni draait The Flash in de Nederlandse bioscopen. Hieronder nog eens die fantastische trailer.NieuwsFilm