De zoektocht naar de nieuwe Superman is begonnen

Komen we binnenkort te weten wie het wordt?

Eind januari maakte James Gunn, co-CEO van DC Studios, de eerste films van het nieuwe hoofdstuk van DC aan. De eerste film wordt Superman: Legacy, die door Gunn zelf wordt geregisseerd. Gunn deelt nu via Twitter dat de zoektocht naar de nieuwe Superman-acteur van start is.

Niet zo jong als gedacht?
Een belangrijk detail van de nieuwe Superman-film is dat de focus wordt gelegd op de eerste jaren van Clark Kent als Superman en journalist bij The Daily Planet. Men ging er dus vanuit dat de acteur hooguit in de twintig mocht zijn, maar dat blijkt niet het geval:



Nu er dus lijstjes worden gemaakt van potentiële kandidaten voor de rol, zal het misschien niet onwijs lang meer duren voor we weten wie de rol van Henry Cavill gaat overnemen.

Synopsis
Gunn beschreef de film onlangs als volgt:

"Superman Legacy vertelt het verhaal van Supermans reis om zijn Kryptonische afkomst te verenigen met zijn menselijke opvoeding als Clark Kent uit Smallville, Kansas. Hij is de belichaming van de waarheid, gerechtigheid en de Amerikaanse manier, geleid door menselijke vriendelijkheid in een wereld die vriendelijkheid als oubollig ziet."

De film komt in de zomer van 2025 uit. Nog even wachten dus.

NieuwsFilm

meest populair