Wat deed de Jar Jar Binks-acteur eigenlijk na 'Star Wars'?

Wat deed de Jar Jar Binks-acteur eigenlijk na 'Star Wars'?

Waar was Ahmed Best nog meer in te zien?

Ooit was Jar Jar Binks-acteur Ahmed Best slachtoffer van pesterijen een haatdragende opmerkingen wegens zijn performance als de alien in de 'Star Wars'-prequels van George Lucas. Nu lijkt zijn situatie het tegenovergestelde en is hij zeer geliefde onder de fans, maar wat heeft hij na Jar Jar nog gedaan?

Let op: dit artikel bevat SPOILERS voor het derde seizoen van The Mandalorian!

De eerstvolgende film met Best na Revenge of the Sith was Open Window als een personage genaamd Rufus. Zijn volgende filmoptreden was in Mother and Child, waarin hij herenigde met 'Star Wars'-acteurs Samuel L. Jackson en Jimmy Smits te zien waren.

Veel TV en games
Best is voornamelijk actief geweest op verschillende tv-series na de 'Star Wars'-films. Zo heeft hij rollen gehad in Law & Order: LA, Big Time Rush, Zeke & Luther, en Sidetracked.

Best heeft ook een indrukwekkende lijst met videogames waar hij zijn stem voor heet verleend zoals The Last of Us: Part II, Fallout 76, Marvel: Ultimate Alliance 2 en Reservoir Dogs.

Terugkeer
Best maakte deze week een triomfantelijke terugkeer in het Star Wars-universum in de vierde aflevering van het derde seizoen van The Mandalorian.

Hij speelde de jedi Kelleran Beq, een personage die hij een aantal jaar terug speelde in de game-show Star Wars: Jedi Temple Challenge op Disney+. Nu is zijn personage dus deel van de officiële Star Wars Canon en blijkt hij de redder van de geliefde Grogu te zijn.



NieuwsFilm

meest populair