'Big Shark' moet wel de slechtste film van 2023 zijn

'Big Shark' moet wel de slechtste film van 2023 zijn

Wiseau is na twintig jaar weer terug met een nieuwe film.

Twintig jaar nadat hij de cult-klassieker The Room heeft uitgebracht, is Tommy Wiseau weer terug met zijn nieuwe film Big Shark. De eerste trailer van de film is nu uit en laten we zeggen dat het erop lijkt dat de kwaliteit van hetzelfde niveau is als The Room.

'Verhaal'
De nieuwe film volgt drie brandweerlieden uit New Orleans, Georgie, Patrick en Tim, terwijl ze werken om de stad te redden van een aanval door een gigantische haai. Wiseau heeft de film zelf geschreven en geregisseerd en is ook zelf te zien als een van de brandweerlieden.

The Room
The Room wordt vaak beschreven als 'zo slecht dat het goed is' en heeft daarom een enorme fanbase gekregen. Hieronder zie je een voorbeeld van het hilarisch slechte acteerwerk in een van de bekendste scènes van de film.



In 2017 is er zelfs een film gemaakt over de productie van The Room genaamd The Disaster Artist met James Franco in de rol van Wiseau.



Verschijningsdatum en trailer
Vanaf 2 april zal de film te zien zijn in verschillende Amerikaanse steden. Of de film ook te zien zal zijn in Nederland is nog niet bekend. De trailer bekijk je hieronder.



NieuwsFilm

meest populair