Katy Perry baart opzien met idiote beelden tijdens show

Haar mondspieren zijn duidelijk geoefend


Katy Perry is naast zangeres al jaren jurylid bij American Idol. In die show is zij niet te beroerd om te laten zien dat zij ballen heeft.

Met de andere juryleden beoordeelt de partner van Orlando Bloom niet alleen deelnemers. Naast een passie voor muziek deelt Katy Perry ook een passie voor lekker eten met Lionel Richie en Luke Bryan. Ze vinden het heerlijk als deelnemers hen iets culinairs laten proeven.

Zij heeft ballen
Zo bracht reality-ster Carina Deangelo laatst haar beroemde gehaktballen langs. Zij heeft een winkel met de toepasselijke naam Eat My Balls. De naam zorgde voor gelach bij de juryleden en tot hun grote blijdschap mochten zij proeven.

Katy Perry besloot het op ludieke wijze aan te pakken. Eigenlijk baarde zij behoorlijk wat opzien door op idiote wijze de bal zonder bestek op te pakken. Ze gebruikte gewoon haar mond. Het ging haar gemakkelijk af, waarbij zij bewees dat haar mondspieren behoorlijk geoefend zijn door het zingen.

We hebben (gehakt)lol
Het regent grapjes op social media. Zo reageert een volger met: "De enige jurylid met ballen". Een ander schrijft: "Lieve hemel, je bent goed met je mond". Katy grapte zelf bij de aankondiging van de aflevering: "We hebben een (gehakt)lol vanavond in de show."

Meer staat in het artikel hier op Meaww Het Instagram-filmpje staat hieronder.NieuwsFilm