Robert De Niro uit 'The Godfather' en 'Raging Bull' is echt ontzettend rijk

De ster acteert gestaag door, zoals in 'Amsterdam', en regisseert en produceert ook


Robert De Niro is een Amerikaanse acteur, producer en regisseur. Hij behaalt zijn icoon-status vooral door een aantal goed ontvangen films in de jaren 70 en 80, zoals Taxi Driver, New York, New York, The Godfather en Mean Streets.

De nu 79-jarige ster heeft een geschatte nettowaarde van 500 miljoen Amerikaanse dollars. Dit vermogen komt deels uit de filmindustrie en deels door zijn ondernemerschap. Robert De Niro is dus best wel rijk.

Hoe het begon
Robert De Niro is geboren in 1943 in New York. Hij groeide daar ook op en acteerde voor het eerst als 10-jarige in een toneelstuk op school. Hij wilde niets anders meer en ging als 16-jarige het theater in. Zijn eerste film volgde toen hij 20 was, zijnde The Wedding Party.

Robert De Niro brak door met Bang the Drums Slowly en ontving een eerste award met The Godfather II. Erg gewaardeerde films werden ook Taxi Driver, New York, New York, Raging Bull, Heat en Mean Streets. De ster acteert gestaag door, zoals in Amsterdam, en regisseert en produceert ook.

Meer vermogen
Robert De Niro bezit restaurants en appartementen in New York. Hij zet zich ook in voor goede doelen en lanceerde het bekende Tribeca Filmfestival.

Meer over zijn vermogen staat hier. Hieronder staat een YouTube-video met een recent interview bij The Late Show with Stephen Colbert.NieuwsFilm