Deze deprimerende scène werd uit 'John Wick: Chapter 4' geknipt

Deze deprimerende scène werd uit 'John Wick: Chapter 4' geknipt

Gelukkig kregen we dit niet te zien...

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over het einde van John Wick 4 (mocht je dit gemist hebben, dit artikel is hier terug te lezen). Nu krijgen we weer te horen dat het originele einde veel duisterder had kunnen zijn. Attentie: SPOILERS volgen onder de trailer!



Zoals al eerder aangegeven, spoilers volgen vanaf nu en verklappen wat er op het einde van het vierde deel gebeurt, dus lees alleen verder als je de blockbuster al hebt gezien.

Einde
Meerdere grote films doen vandaag de dag aan after-credits scenes en dat is niet anders in John Wick 4. Heel wat mensen sneuvelen op het einde van de blockbuster (zelfs John Wick... of toch niet?) maar Caine niet. Toch ging ook hij bijna dood.

Op het einde van de film komt hij zijn dochter weer tegen, maar dan verschijnt Akira. Zij is nog uit op wraak, aangezien Caine haar vader heeft vermoord. Het lijkt er dus op dat zij daar is om Caine uit de weg te ruimen, maar dat zien we niet gebeuren. Regisseur Chad Stahelski wilde dit echter bijna wel toevoegen.

Reactie
Tijdens een recent interview liet de filmmaker zich erover uit: "Keanu en ik zeiden altijd: "In dit deel komt iedereen aan zijn einde". Caine zou normaalgesproken ook sneuvelen, maar dat was allemaal iets te veel. Het was allemaal domper na domper..."

"Uiteindelijk zijn we heel blij met dit einde, Keanu en ik. Er gaan heel veel mensen dood, maar er is ook hoop. We willen niet teveel gaan voor een dystopische toon. Er zit veel geweld in de film, dat zeker, maar we willen wel dat de bioscoopgangers vertrekken met een positief gevoel".

NieuwsFilm

meest populair