Tom Cruise gaat mogelijk weer een scifi-film met Steven Spielberg maken

Tom Cruise gaat mogelijk weer een scifi-film met Steven Spielberg maken

Hebben ze er wel tijd voor?

Tom Cruise en Steven Spielberg zijn twee van de grotere namen binnen het huidige filmlandschap. De laatste samenwerking tussen De Mission: Impossible-acteur en de alom geliefde filmregisseur dateert alweer uit 2005. Volgens een gerucht zouden de twee grootheden binnenkort weer samenkomen voor een scifi-film.

Tom Cruise en Steven Spielberg werkten voor het eerst samen in 2002 met de film Minority Report, de eerste film waarvan de gehele production design in 3D-animatie werd gerealiseerd. De twee heren werkten nogmaals samen in 2005 met de film War of the Worlds. Er lijkt nu een mogelijkheid te zijn dat beide titanen opnieuw gaan samenwerken aan een film.

Nomad
Naar verluidt zouden Cruise en Spielberg in de nabije toekomst een scifi-film maken met de titel Nomad. Alhoewel er behalve een titel niets bekend is omtrent het verhaal en enige verdere context, lijkt het nieuws van een samenwerking tussen de twee genoeg impact te maken.

Drukke Agenda
Hoe en wanneer is momenteel de grote vraag, gezien Tom Cruise nog volop bezig is met opnames voor Mission: Impossible - Death Reckoning Part II. Ook heeft de acteur aangegeven samen met ruimteorganisatie SpaceX een ruimtefilm in de ruimte op te willen nemen.

Mocht Nomad daadwerkelijk in productie gaan is het maar de vraag of het project enige voorrang krijgt in de agenda van de Eyes Wide Shut-ster.

Ook Steven Spielberg heeft momenteel meerdere projecten lopen, waaronder een titelloze film over Steven McQueen's personage Frank Bullit.



NieuwsFilm

meest populair