'Ik was niet oké', zegt Cara Delevingne over haar gênante, uitgelekte verslavingen

'Ik was niet oké', zegt Cara Delevingne over haar gênante, uitgelekte verslavingen

Ze is nu weer vier maanden sober en zit opnieuw in een afkickprogramma

Vorig jaar gingen beelden van Cara Delevingne op een vliegveld viraal. De actrice uit Life in a Year kwam net van een festival af en gedroeg zich ronduit raar. Zij bleek onder invloed van alcohol en drugs.

Die uitgelekte beelden waren voor haar zo confronterend en zo gênant, dat zij opnieuw aan een afkickprogramma begon - maar dan een langere periode begeleid wordt. Ze is nu 4 maanden sober en vertelt aan Vogue: "Ik dacht dat alles helemaal prima ging. Maar ik was niet oké."

Gleed finaal af
De 30-jarige ster vertelt hier in het artikel van Vogue, dat zij als kind diagnoses kreeg als slapeloosheid, dyspraxie en depressie. De medicijnen en alcohol waren gemakkelijk te krijgen en de pandemie versterkte alles. Haar relatie ging uit en ze gleed finaal af zonder werk en sociale controle.

In onderstaand Instagram-bericht schrijft zij: "Elk verhaal is belangrijk en hier is de mijne. Wij maken moeilijke dingen mee in het leven. Het gaat erom hoe wij daar weer uitkomen. We leren en helen. Voor degene die worstelt: je bent niet alleen."

Veel bemoedigende woorden
Bij de reacties staan bemoedigende woorden van onder meer Vanessa Hudgens, Jeremy Scott, Bear Grylls, Demi Lovato, Stella McCartney, Aubrey Plaza, Gigi Hadid en Selma Blair. Ze zijn trots op haar en vinden haar een vechter.



NieuwsFilm

meest populair