Volgend hoofdstuk van 'John Wick' verschijnt al heel snel

'The Continental' komt dit jaar al uit.


We kunnen nog maar net van de spetterende actie van John Wick: Chapter 4 genieten of het volgende project in de Wick-reeks staat alweer gepland. De spin-off serie van John Wick, The Continental, staat al voor dit jaar gepland.

Waar we eerder alleen wisten dat de serie ergens dit jaar zou uitkomen, weten we de releasedatum nu iets specifieker. Producent Erica Lee gaf in een interview met Collider aan dat we de serie in september kunnen verwachten.

Wat weten we al van The Continental?
De serie zal drie afleveringen bevatten van allemaal ongeveer 90 minuten. De afleveringen zijn op zichzelf dus eigenlijk al korte films. De serie speelt zich af rond 1970 en zal meerdere John Wick sterren van eerdere films bevatten.

Wel krijgen de personages andere acteurs. Zo speelt Colin Woodell, Winston, die in de films werd gespeeld door Ian McShane. Ook zullen we Charon weer zien, dit keer gespeeld door Ayomide Adegun.

We zullen zien hoe het hotel omgaat met de maffia en de grote stakingen die op dat moment plaatsvonden in New York. De serie zal waarschijnlijk minder actie bevatten en zal meer ingaan op de personages en het hotel.

Heel lang zal het dus niet meer duren. Kan je nou echt niet wachten, dan draait John Wick: Chapter 4 voorlopig nog wel in de bioscoop.NieuwsFilm