Dit duivelse personage had oorspronkelijk een rol in 'Thor: Love and Thunder'

En nee, het gaat hier niet om de schurk Mephisto...


Het is nog geen jaar geleden dat Thor: Love and Thunder van Marvel Studios en regisseur Taika Waititi de bioscoopzalen bereikte.

In de film werd een heel scala aan verschillende goden getoond van verscheidene religies. Echter, eentje in het bijzonder haalde het eindproduct helaas niet.

Het bleek dat Satan, ook wel de duivel, een rol zou spelen in de film, Na de release van Love and Thunder kwam dit al naar buiten door middel van concept-arts, maar nu komt naar buiten dat er zelfs al make-up tests waren.

Satan in het MCU
Odd Studio verzorgde de make-up voor de film, waaronder voor Christian Bale's Gorr the God Butcher. Nu deelt de studio op hun socialmedia enkele foto's van de make-up tests voor het personage van Satan. Bekijk de foto's hieronder.In de stoel zit acteur Septimus Caton die waarschijnlijk de rol zou hebben vervult. In het bericht krijgt hij dan ook een leuke vermelding die hint naar dat ook Satan een komisch randje zou hebben gekregen.

"Zo'n leuk personage gespeeld door de hilarische Septimus Caton!!! Enkele foto's van de make-up test (met wat snelle PS liefde) en het sculptuur."

Marvel's eerstvolgende project is Guardians of the Galaxy Vol. 3 van James Gunn. Thor: Love and Thunder is nu te streamen via Disney Plus.NieuwsFilm

meest populair