Zo rijk is Neve Campbell uit 'Scream' en 'Wild Things'

Neve speelt in veel films en series en ze heeft een Hollandse moeder!

Neve Campbell is een Canadese actrice, stemactrice, scriptschrijver en producer. Zij is het meest bekend door de jaren 90 serie Party of Five en de Scream-films. Beide rollen leverden haar nominaties en awards op.

Neve blijft nominaties en awards ontvangen in later werk. De nu 49-jarige ster heeft een geschatte nettowaarde van 10 miljoen Amerikaanse dollars. Zij is dus best wel rijk.

Hoe het begon
Neve Campbell is geboren in 1973 in Canada. Haar moeder komt uit Nederland en haar vader uit Schotland. Neve volgde een opleiding tot ballerina, maar was te vaak geblesseerd. Daarop besloot zij te gaan acteren.

Ze startte in het theater en deed haar eerste reclamefilmpje voor Coca Cola in 1991 en wat bijrollen in series. In 1994 startte zij in Party of Five. De populaire serie over een gezin zonder ouders leverde haar nominaties en een award op. Tussen de seizoenen door speelde zij in de succesvolle film The Craft en begon zij aan de Scream-films

Meer vermogen
Neve Campbell verschijnt in kleinere, maar goed ontvangen films als Panic, Last Call, Skyscraper, When Will I Be Loved en Clouds. Ook heeft zij gastrollen in bekende series als Medium en House of Cards.

Bekend is, dat zij voor Scream 2 een salaris van 3,5 miljoen ontving en voor Scream 3 steeg naar 4 miljoen. Zij besloot Scream VI niet te doen, die net uitgebracht is. Ze vond dat zij te weinig betaald werd voor de eerste vijf delen, die enorm succesvol waren door haar toedoen.

Meer nieuws
Meer over haar vermogen staat hier bij Celebrity Networth. Een YouTube-video naar aanleiding van Scream V staat hieronder bij Entertainment Tonight.



NieuwsFilm

meest populair