Waarom de mooie Chrissy Teigen werd gecanceld door alles en iedereen

Waarom de mooie Chrissy Teigen werd gecanceld door alles en iedereen

Heeft zij nou haar eigen carrière om zeep geholpen?

Chrissy Teigen is naast model ook auteur, presentatrice, jurylid, actrice en stemactrice uit onder meer de film The Mitchells vs The Machines. De nu 37-jarige ster was veel gevraagd, maar dat lijkt nu over. Wat is er gebeurd?

Natuurlijk heeft de Amerikaanse ster van Noorse en Thaise komaf het druk zat. Zij heeft drie jonge kinderen samen met de zanger John Legend. Het is dan logisch dat zij even geen kookserie presenteert of een zoektocht naar modellen jureert.

Carrière om zeep geholpen
Maar daarnaast is er meer aan de hand. Chrissy Teigen heeft namelijk haar eigen carrière om zeep geholpen. Zij is namelijk uitgesproken feministe en neemt het fel op voor minderheden. Zo had zij een Twitter-rel in 2019 met de toenmalige president van Amerika, zijnde Donald Trump. De beledigingen gingen over en weer.

Ook kwam in 2021 aan het licht, dat zij in elk geval twee televisie-persoonlijkheden en een modeontwerper online gepest heeft. Dat ging zover, dat zij hen ook privé-berichtjes stuurde en hen daarin het ergste toe wenste.

Niet al te subtiel
Chrissy is dus niet al te subtiel. In de showbusiness kan het dan gebeuren, dat mensen je te onhandelbaar vinden. Als gevolg hiervan, werden meerdere contracten met haar beëindigd. Aan de andere kant, heeft zij voldoende geld om zelf te produceren. Dikke kans dat zij niet lang stil blijft.

Meer informatie staat hier overzichtelijk op Wikipedia. Een Instagram-bericht van haar staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair