Selena Gomez lust pap van mannen en is gespot met volgende superster

De date historie van een ster met een van de grootste 'fanbases' ter wereld.

Selena Gomez is een van de sterren met de grootste 'fanbase'. Alleen op haar Instagram al heeft zij 400 miljoen volgers. Dit betekent dat paparazzi werkelijk alles van de ster uit My Mind and Me willen vastleggen.

Als je de roddelbladen mag geloven, heeft zij elke week een andere bekende ster mee op stap. Maar is dat ook zo? Hieronder volgt een overzicht van de aangetoonde liefjes. En sommigen zijn best beroemd - en overlappen elkaar.

Serieuze vriendjes
In 2008 werd Selena voor het eerst gekoppeld aan een eerste, serieuze vriendje, zanger Nick Jonas van The Jonas Brothers. De relatie ging aan en uit tot het definitief uitging in 2010. Selena meldde dat deze relatie een 'baby love' was.

In 2009 dook Taylor Lautner uit de film Twilight even op in Selena's leven, toen zij los van elkaar een filmproject hadden in Canada. Zodra hun werk erop zat, was de vriendschap ook voorbij. Volgens Selena was het meer hangen bij elkaar dan liefde.

Af en aan samen
Van 2010 tot en met 2018 was Selena af en aan samen met Justin Bieber. De relatie verliep wisselend moeilijk tot Justin met Hailey Baldwin trouwde. Selena gaf aan dat Justin op bepaalde hoogte misbruik maakte van haar liefde voor hem.

Begin 2015 waren Selena en de producer Zedd een stelletje. Na een paar maanden gingen zij zonder elkaar verder. Selena vond de herinneringen fijn en Zedd gaf aan geschrokken te zijn van alle media-gekte.

Even verliefd
Eind 2015 zijn zanger Niall Noran van One Direction en Selena even verliefd. Begin 2016 wordt Selena gezien met Samuel Krost, een marketing manager, die in dezelfde vriendenkring als Selena en Gigi Hadid verkeert. Het is even aan en in 2019 weer.

Begin 2016 was het ook even aan met zanger Charlie Puth. Hij vertelt later dat hij niet de enige bleek te zijn. In 2017 is het erg serieus met de zanger The Weeknd. Maar kort na Selena's niertransplantatie besluiten zij hun relatie te beëindigen. The Weeknd is overigens ook gespot met Bella Hadid.

Niet heel serieus
Daarna heeft Selena af en toe een date. Maar heel serieus is het allemaal niet. Tot zij begin 2023 een korte romance heeft met Drew Taggart van de band The Chainsmokers. En de laatste weken hevig verliefd gespot wordt met niemand minder dan ... Zayn Malik. Juist, de ex van Gigi Hadid.

Of Selena Gomez dus werkelijk elke ster date? Dat mag je zelf invullen, want meningen verschillen. Meer staat hier in het artikel van People. Selena schoot overigens voorbij de 400 miljoen volgers op haar Instagram, zoals hieronder te zien valt.



NieuwsFilm

meest populair