Volgende 'John Wick'-spin-off officieel in de maak

Volgende 'John Wick'-spin-off officieel in de maak

Over enkele weken krijgen we meer te horen.

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar het was het waard. De vierde John Wick-film is een groot succes, waardoor er alweer wordt gesproken over een nieuw deel en zelfs mogelijke spin-offs.

De eerste John Wick-film kwam 9 jaar geleden uit, maar de franchise is nu al enorm geliefd. Heel erg gek is dit niet, aangezien de films fantastisch in elkaar zijn gezet en een groot spektakelstuk zijn. Het is dan ook wel te begrijpen dan andere soortgelijke films dit succes proberen na te bootsen (denk bijvoorbeeld maar aan Nobody en Bullet Train). Daar blijft het niet bij.

Meer
De studio achter de John Wick-films, Lionsgate, heeft namelijk grootste plannen en wil gaan voor meer verhalen die zich in dezelfde wereld afspelen. Producente Erica Lee laat zich er nu over uit.

Zo zegt ze: "We zijn op dit moment bezig met een andere film, waar we over een maand of twee meer informatie over zullen vrijgeven. Ook heb ik goede hoop dat het zal komen van een 'Ballerina 2' en 'John Wick 5' en nog veel meer".

Focus
Lee laat wel weten dat dit allemaal goed in elkaar gezet moet worden. Zo vervolgt ze: "We zijn dan wel met heel veel projecten bezig, we hebben het er altijd heel lang over met de schrijvers en de rest van het team. Mijn prioriteit is om het Wick-universum zo goed mogelijk uit te breiden".

Wil je meer weten van de eventuele John Wick 5? Lees dan hier wat hoofdrolspeler Keanu Reeves erover te zeggen heeft.

NieuwsFilm

meest populair