Werkt Marvel Studios dan toch al aan 'Guardians of the Galaxy Vol. 4'?

Werkt Marvel Studios dan toch al aan 'Guardians of the Galaxy Vol. 4'?

Was het maar zo'n feest.

Het is geen geheim dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 de laatste film wordt met de huidige incarnatie van het team. Na een tweet van regisseur James Gunn kreeg men het idee dat hij misschien wel een nieuwe film bevestigde. Gunn verduidelijkt de situatie.

Gunn schreef het volgende in een tweet over de lengte van de derde 'Guardians'-film:

"Het is ongeveer zo lang, al is dat nog niet exact. En, ik beloof het, er wordt geen seconde verspild. Er is geen vet. Het was noodzakelijk om de volledige boog te ervaren voor elk belangrijk Guardians-personage, niet alleen voor deze film, maar ook voor de trilogie (of, ik moet zeggen, trilogie plus)."

Volgende film?
Veel fans dachten meteen dat Gunn hiermee insinueerde dat een volgende film er wel zou komen, maar dit ontkende hij snel. Hij bedoelde met trilogie plus namelijk ook The Guardians of the Galaxy Holiday Special, Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame:



Vol.3
Hoe de toekomst van de Guardians er precies uit gaat zien, zal duidelijker worden in Vol. 3. De film zie je vanaf 3 mei in de bioscoop. Hieronder bekijk je nog eens de meest recente trailer.



NieuwsFilm

meest populair