Grote sprookjesfilm van Disney vindt zijn regisseur

Grote sprookjesfilm van Disney vindt zijn regisseur

De volgende live-action remake staat vast.

Disney is nog lang niet klaar met het maken van live-action remakes van hun klassieke films. Na Beaty and the Beast, Cinderella en binnenkort The Little Mermaid is het nu ook de beurt aan The Aristocats. Er is namelijk een regisseur gevonden voor de film.

Questlove
Ahmir "Questlove" Thompson is aangewezen als regisseur van de live-action/hybride remake van The Aristocats. Questlove staat vooral bekend voor zijn werk met de band The Roots, maar onlangs heeft hij ook een oscar gewonnen voor zijn documentaire Summer of Soul.

Verhaal
De originele Aristocats is inmiddels alweer 53 jaar oud. Het was de laatste film waar Walt Disney het groene licht voor gaf voordat hij overleed in 1966.

De film volgde een familie Parijse katten die met behulp van een vlot pratende kater terug naar huis proberen te komen nadat een jaloerse butler hen ontvoert en achterlaat in het land.

Little Mermaid
Een verschiningsdatum voor The Aristocats is nog niet bekend, maar fans van de live-action remakes van klassieke Disney-films hoeven niet lang te wachten tot de volgende remake verschijnt.

The Little Mermaid is namelijk vanaf 24 mei in de bioscoop te zien. Je kijkt hieronder de nieuwste trailer.



NieuwsFilm

meest populair