'The Batman Part II' komt mogelijk met grote verrassing

Er zijn grootse plannen voor het vervolg!


Sinds de release van The Batman wachten fans op een tweede deel. DC Studios is hard bezig met The Batman: Part II. Als we een rapport van Deadline mogen geloven, zitten er een hoop verrassingen in dat project verstopt.

Momenteel is het tweede deel van The Batman in volle productie en werken regisseur Matt Reeves en schrijver Mattson Tomlin hard aan het verhaal. Het lijkt erop dat we een grote schurk uit de Batman-mythologie mogen verwachten.

Clayface
Uit een nieuw rapport van Deadline blijkt dat schurk Clayface een mogelijke verschijning zal gaan maken in het vervolg. Hoewel niets zeker is in deze fase, ligt er op dit moment wel al plannen voor het personage.

Afwachten
"Dat gezegd hebbende, andere bronnen vertellen ons dat scripts voortdurend veranderen, maar dat Clayface een grote toevoeging is", aldus het rapport. "Laten we wachten tot het stof hier is neergedaald en er iets vooruit gaat."

Of Clayface ook een rol zal spelen in de andere zogenoemde DC Elsewords-projecten van nieuwe leiders James Gunn en Peter Safran, is niet bekend.

NieuwsFilm