Regisseur Matt Reeves deelt plannen voor 'The Batman'-sequel

Regisseur Matt Reeves deelt plannen voor 'The Batman'-sequel

De regisseur laat weten wat zijn aanpak zal zijn voor het vervolg.

Afgelopen jaar werd The Batman van regisseur Matt Reeves financieel als kritisch een doorslaand succes. De film werd zelfs op technisch gebied voor meerdere Oscars genomineerd.

Ondertussen ontstaat er veel speculatie over wat het verhaal zal zijn voor The Batman: Part II en welke personages en schurken erin te zien zullen zijn. Matt Reeves geeft kort een toelichting op wat we kunnen verwachten.

Aanpak
In een recente aflevering van de 'Happy, Sad, Confused'-podcast van Josh Horowitz sprak Matt Reeves over welke aanpak hij heeft voor het vervolg.

"Wat dat verhaal ook wordt, het gaat erom deze personages in een soort emotioneel gevaar te brengen. Er is een diepe duik die al in het begin gebeurde en nu moet ik weer diep duiken," zo onthuld de regisseur.

Emotionele dieptes
Centraal zal dus komen te staan de emoties van de personages te midden de wereld die Reeves in zijn eerste film aan het publiek introduceerde. We kunnen daarmee mogelijk een wat emotioneler vervolg verwachten.

Dit is misschien ook maar goed, aangezien niet iedereen even tevreden was met de nogal neerslachtige vertolking van Robert Pattinson als Batman en Bruce Wayne.

Schurken
Bovendien zal deze aanpak ook een goed teken kunnen zijn voor de schurk(en) die waarschijnlijk zullen worden geïntroduceerd in het vervolg.

Nog recent kwam nog via Deadline naar buiten dat de schurk Clayface in het versies van het script aanwezig zou zijn. Daarbij zou actrice Katee Sackhoff interesse hebben getoond voor de rol van Poisen Ivy.

Hoe dan ook, het is nog even wachten. Naar verwachting verschijnt The Batman: Part II pas vanaf 3 oktober 2025 in de wereldwijde bioscopen. The Batman is ondertussen te streamen via HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair