Schrijfster vindt een film over een jongere John Wick geen goed idee

Schrijfster vindt een film over een jongere John Wick geen goed idee

"Het zal het mysterieuze uit het personage halen".

John Wick: Chapter 4 is tot nu toe een groot succes. Met zijn 3 uur lange speeltijd lijkt het de beste van de reeks. Een nieuwe film lijkt er dus misschien nog wel in te zitten. Schrijfster Shay Hatten vertelt waarom dat geen film over een jonge Wick moet worden.

Dit zelfde jaar komt ook nog een serie genaamd The Continental. Aan de titel zal het al wel duidelijk zijn dat deze serie bestaande uit drie afleveringen gaat over het hotel. Hierin zal Ian McShane de jongere versie van Winston gaan spelen.

Ook komt Ballerina nog uit. Deze spin-off gaat over de Ruska Roma. Een criminele organisatie die wordt geleid door Anjelica Huston die we al kort zagen in John Wick 3: Parabellum.

Geen prequel over een jonge Wick?
Bij collider gaf Hatten aan waarom dit geen goed idee is. "Het zou mij niets verbazen als iemand het een keer wil proberen, maar voor mij is het hetzelfde als een jonge Han Solo zoeken. Het is zo'n iconische rol en zo lastig om daar een nieuwe acteur voor te vinden."

"En wat ik zo leuk vind is dat iedereen een andere fantasie heeft over het verleden van Wick. Ik weet dat Keanu Reeves zo zijn eigen ideeën heeft over het verleden van Wick. Dat heb ik ook en die ideeën van iedereen zal nooit hetzelfde zijn."

"Dat vind ik juist het mooie van het personage. Als je een film maakt over zijn verleden dan haal je dat mysterieuze weg van het personage. Ik vind het juist leuk dat je af en toe iets kleins te weten komt over wat hij ooit heeft gedaan. Zo kan je in je hoofd een eigen idee vormen."

Het is dus nog even wachten op wat details over een eventueel vervolg. John Wick: Chapter 4 is in ieder geval nog te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair