Dwayne Johnson speelt in Disney's volgende sprookjesfilm en je weet eigenlijk al welke

Dwayne Johnson speelt in Disney's volgende sprookjesfilm en je weet eigenlijk al welke

De spierbundel kondigde het zelf aan via zijn Twitter-account.

Disney heeft vandaag officieel bevestigd dat er gewerkt wordt aan een live-action remake van Moana, de zeer geliefde animatiefilm die we in Nederland ook wel kennen als Vaiana.

Een bijzonder verhaal
De film vertelt het verhaal van de dochter van een Polynesisch dorpsleider die op zoek gaat naar de halfgod Maui om een mystiek relikwie te herenigen met de godin Te Fiti en haar volk te redden.

Auli'i Cravalho speelde de rol van Moana in de oorspronkelijke film, en werd vergezeld door Dwayne Johnson, Rachel House, Temuera Morrison, Jemaine Clement en Alan Tudyk.

De aankondiging van de remake komt slechts zes jaar na de release van de animatiefilm en zal worden gefilmd op dezelfde echte Samoanse locaties die de inspiratie vormden voor het origineel.

Dwayne IS Maui
Johnson heeft via zijn Twitter-account bevestigd dat hij zijn rol als Maui opnieuw zal spelen en ditmaal ook als producent zal optreden, samen met zijn partners. Zie hieronder de aankondiging van Johnson.

Hoewel er nog geen releasedatum of opnameschema is bevestigd, markeert de Moana-remake een afwijking van de trend van Disney om oudere geanimeerde films in live-action formaat opnieuw te maken.



NieuwsFilm

meest populair