Dit is al bekend over de mogelijke 'Harry Potter & The Cursed Child'-film

Dit is al bekend over de mogelijke 'Harry Potter & The Cursed Child'-film

Wie wil wel en niet terugkeren?

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over een mogelijke nieuwe Harry Potter-film, genaamd The Cursed Child. Acteur Jason Isaacs (Lucius Malfoy) liet toen weten of hij wel of niet terug zou keren, maar komt het überhaupt wel van de film?

Dat is de grote vraag die miljoenen fans bezighoudt. Harry Potter is nog steeds een zeer geliefde franchise, of je het nu hebt over de boeken, de films of videospellen, ze scoren allemaal erg goed. Warner Bros. wil dus misschien wel meer films maken en een regisseur heeft alvast interesse.

Bekend
Het gaat hier om Chris Columbus. Misschien komt je deze naam wel bekend voor: Columbus was verantwoordelijk voor de eerste twee Harry Potter-films en heeft al vaker laten weten graag aan de slag te willen gaan met The Cursed Child.

Hier werd al een toneelstuk van gemaakt, dat zeer succesvol was en zich ook goed leent om verfilmd te worden. Een van de grote bazen bij Warner Bros., Gunnar Wiedenfels, zei nog niet zo heel lang geleden het volgende.

"Het videospel Hogwarts Legacy kwam 12 jaar uit na de laatste Harry Potter-film maar is een daverend succes. Dit toont maar weer eens aan hoe geliefde de Wizarding World wel niet is. We hebben dan ook vele grote plannen die we spoedig met de wereld zullen delen".

Wel of niet?
Buiten de interesse van Columbus is het echter wel akelig stil. Een verfilming van The Cursed Child heeft nog niet het groene licht gekregen en is zelfs nog niet bevestigd. Tom Felton liet al eerder weten graag terug te willen keren als Draco Malfoy, maar Harry Potter 'himself' was minder positief.

Daniel Radcliffe zei dat hij blij was met het einde en op z'n minst voorlopig niet terug zou willen keren. Het lijkt er dus op dat The Cursed Child niet meteen gemaakt zal worden, maar misschien dat daar over enkele jaren verandering in komt.

NieuwsFilm

meest populair