Nieuwe trailer 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' zit vol met Spider-People

Nieuwe trailer 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' zit vol met Spider-People

Miles Morales zit flink in de problemen.

Sony Pictures Entertainment heeft zojuist de nieuwe trailer van Spider-Man: Across the Spider-Verse uitgebracht. We zien een hoop nieuwe 'Spider-People' in actie en het is duidelijk dat Miles Morales (Shameik Moore) in de problemen zit binnen het multiversum.

Synopsis
De officiële synopsis van Across the Spider-Verse luidt als volgt:

Miles Morales keert terug voor het volgende hoofdstuk van de Oscar-winnende Spider-Verse saga, Spider-Man: Across the Spider-Verse. Na een hereniging met Gwen Stacy wordt Brooklyn's fulltime, friendly neighbourhood Spider-Man door het Multiversum gekatapulteerd, waar hij een team van Spider-People tegenkomt dat belast is met het beschermen van zijn bestaan.

Maar wanneer de helden botsen over hoe om te gaan met een nieuwe dreiging, wordt Miles geconfronteerd met de andere Spiders en moet hij opnieuw definiëren wat het betekent om een held te zijn, zodat hij de mensen kan redden van wie hij het meest houdt.

Spider-People
In de film zien we een hoop bekende gezichten uit Into the Spider-Verse, zoals Peter B. Parker (Jake Johnson) en Gwen Stacy (Hailee Steinfeld). Maar we maken ook kennis met talloze nieuwe 'Spider-People'.

In de trailer zien we bijvoorbeeld Miguel O'Hara/Spider-Man 2099 (Oscar Isaac), Hobie Brown/Spider-Punk (Daniel Kaluuya), Spider-Man India (Karan Soni) en Jessica Drew/Spider-Woman (Issa Rae).

Bijna uit
Je ziet Spider-Man: Across the Spider-Verse vanaf 1 juni in de bioscoop. Je bekijkt de nieuwe trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair