HBO Max komt in april met de nieuwe 'Mummie'-film

HBO Max komt in april met de nieuwe 'Mummie'-film

Weinig echt opvallende films nieuw op de streamer.

Iedere maand verschijnen er op de streamingdiensten nieuwe films, originals of films uit de catalogus van een filmmaatschappij. Ook HBO Max voegt komende tijd weer wat nieuwe films toe aan het aanbod. Heel opvallend is dat aanbod niet, hieronder de enige noemenswaardige.

Mummie

Verschijnt op: 11 april
Genre: animatie

Over
In Egypte bevindt zich een geheime stad onder de grond waar mummies leven. Prinses Nefer en Thut, een voormalige wagenmenner, moeten vanwege een keizerlijk mandaat binnen zeven dagen trouwen en de koninklijke ring ongeschonden naar de bruiloft brengen.

Beiden zijn hier echter niet blij mee. Lord Silvester Carnaby leidt ondertussen een archeologische expeditie op het aardoppervlak en vindt de ring. Thut moet nu naar de mensenwereld reizen om de ring terug te halen en wordt daarbij vergezeld door Nefer, zijn twaalfjarige broer Sekhem en diens krokodillenhuisdier. Samen beleven ze een groot avontuur in het moderne Londen.


Groot avontuur
Het verhaal speelt zich af in Egypte en Londen en volgt de avonturen van Thut, Nefer, Sekhem en het krokodillenhuisdier. Het keizerlijk mandaat dwingt Thut en Nefer om binnen zeven dagen te trouwen en de koninklijke ring ongeschonden naar de bruiloft te brengen.

Lord Silvester Carnaby vindt echter de ring tijdens een archeologische expeditie, waardoor Thut naar Londen moet reizen om de ring terug te halen. Het verhaal volgt de reis van Thut en zijn gezelschap door de moderne stad en hun ontmoetingen met verschillende personages en gebeurtenissen.

NieuwsFilm

meest populair