Na Puss krijgt een tweede 'Shrek'-figuurtje zijn eigen film

Na Puss krijgt een tweede 'Shrek'-figuurtje zijn eigen film

Eddie Murphy zal in zijn nopjes zijn.

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Shrek 5. De geliefde Ogre lijkt eindelijk terug te keren, maar daar blijft het niet bij. Nu schijnt dat ook Donkey zijn eigen film krijgt.

Voor Shrek 5 zullen normaalgesproken alle bekende (stem)acteurs terugkeren, waaronder dus Eddie Murphy. De acteur heeft al vaker gezegd graag een nieuwe Shrek-film te willen maken maar ook zijn eigen spin-of te krijgen. Dat lijkt er nu van te gaan komen.

Zeker weten
Een van de grote bazen bij Dreamworks, Chris Meledandri, zegt nu het volgende: "Eddie vindt deze rol helemaal geweldig en dat is ook te merken. Hij was en is elke keer weer perfect als Donkey. Dit personage verdient dan ook zeker zijn eigen film!"

Murphy zei vorig jaar nog: "Ik hou van Donkey. Ze hebben als de 'Puss in Boots'-films, maar ik denk dat een 'Donkey'-film ook heel goed zou kunnen werken. Ik vind Puss fantastisch, maar hij is lang niet zo grappig als Donkey".

Lekker bezig
Goed nieuws voor de de fans van Donkey, die dus de komende jaren niet een maar twee keer te zien zal zijn. Ook is het leuk voor de fans van Murphy. De acteur heeft de laatste tien jaar maar een handjevol films gemaakt, maar lijkt nu weer helemaal 'back in the picture' te zijn.

NieuwsFilm

meest populair