Supergave poster met (Baby) Rocket voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Supergave poster met (Baby) Rocket voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Rocket staat in de spotlight op nieuwe poster.

Over een kleine maand komt Guardians of the Galaxy Vol. 3 eindelijk uit in de bioscoop. Aan de trailer te zien, lijkt de film een diepe duik te nemen in de oorsprong van Rocket Raccoon (Bradley Cooper). Een toffe, nieuwe poster benadrukt dit weer.

Geheime protagonist
Tijdens een recent interview met TotalFilm sprak regisseur James Gunn over hoe belangrijk het verhaal van Rocket is in Vol. 3. Hij vertelde zelfs dat hij Rocket ziet als de geheime protagonist van de reeks:

"Het belangrijkste voor mij was het verhaal van Rocket, en daarna de rest. Rocket is de geheime protagonist van de Guardians of the Galaxy, en is er voor mij altijd het middelpunt van geweest; en dit vervult dat echt."

"De reden dat ik terugkwam en besloot om deze film te maken, was omdat ik echt het gevoel had dat het verhaal van Rocket verteld moest worden - en het bleef hangen na Vol 2. Dus dat is het belangrijkste."



Bijna uit
Marvel's Guardians of the Galaxy Vol. 3 zie je vanaf 3 mei in de bioscoop. Hieronder bekijk je nog eens de meest recente trailer.



NieuwsFilm

meest populair