'Vol. 3' leunt op groot succes uit eerste 'Guardians of the Galaxy'

'Vol. 3' leunt op groot succes uit eerste 'Guardians of the Galaxy'

Opvallende terugkeer van hit uit eerste film.

In 2014 was de eerste Guardians of the Galaxy te zien in bioscopen en werd onverwacht een hit bij het publiek. De film werd "Marvel Studios eerste echte risico" genoemd. Ondertussen is het langverwachte derde deel nabij.

Succes vanwege soundtrack
Het eerste deel werd om verschillende redenen geprezen en een van de beste Marvel-films genoemd. De soundtrack heeft hier veel mee te maken. Zo heeft de marvel-film veel oudere nummers aan het hedendaags publiek voorgesteld. Liedjes als "Blue Swede" en "O-O-H Child" vonden een plaats in het hart van velen.

Nu is de soundtrack voor het derde deel ook bekend geraakt. De liedjes zijn door James Gunn zelf gekozen toen hij het scenario nog aan het schrijven was. Een aantal van de uitgekozen nummers zijn: "Dog days are over", "Badlands", "No sleep till Brooklyn" en een akoestische versie van "Creep".

Terugkeer van hit uit eerste deel
Er is een lied dat nogal opvallend is in de lijst. Het betreft het nummer "Come and get your love" van Redbone. Het is een van de meest prominente nummers van deel 1. Het is enkel nog af te wachten welke context het lied gebruikt zal worden.


Vanaf 3 mei zal Guardians of the Galaxy Vol. 3 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen vanaf 3 mei. Gunn bevestigde al dat dit de laatste keer gaat zijn dat we deze iteratie van het team zullen zien. Ook de cast lijkt heel emotioneel over de film te zijn. De soundtrack van Gunn zal ongetwijfeld bij gaan dragen aan een emotioneel vaarwel.



NieuwsFilm

meest populair