Sterrencast voor de nieuwe film van 'Don't Look Up'-regisseur groeit razendsnel

Sterrencast voor de nieuwe film van 'Don't Look Up'-regisseur groeit razendsnel

De cast van de nieuwe film van 'Don't Look Up'-regisseur Adam McKay is uitgebreid met Amy Adams en Forest Whitaker

Er zijn meer namen bekendgemaakt voor de aankomende film van Adam McKay (Don't Look Up). Nadat eerder al Robert Pattinson en Robert Downey Jr. hun naam aan het project verbonden, zijn nu ook Amy Adams, Forest Whitaker en Danielle Deadwyler aan de cast toegevoegd.

De film krijgt als titel [i]Average Height, Average Build[i] en moet een drama-komedie worden. De film zou gaan over een seriemoordenaar die de politiek in wil om de wetgeving voor moordenaars wat toegeeflijker te maken.

Absurdistisch
Dat klinkt als een redelijk absurdistische plot. Het past in het oevre van Adam McKay, want zijn laatste film Don't Look Up had ook een bijzondere verhaallijn, waar verschillende personages op geheel eigen wijze reageren op een levensbedreigende komeet die op de aarde afkomt. En laat ook Don't Look Up gevuld zijn geweest met een sterrencast vol grote namen.

Flinke zak geld
Net als bij Don't Look Up krijgt McKay een flinke zak geld om de film te maken. Dat zorgt ervoor dat filmstudio's wel wat terughoudend zijn om het project op te pikken in de huidige economisch penibele tijden.

Duur of niet, Don't Look Up was een succes: de film werd met 360 miljoen kijkuren de op een na meest bekeken film aller tijden op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair