Enorme box office-voorspelling voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Enorme box office-voorspelling voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Na de tamelijk teleurstellende derde 'Ant-Man' lijkt het nu weer om een kraker te gaan.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de box-office Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Marvel zal niet erg tevreden zijn met de cijfers en het ongelukkige record van de blockbuster, maar het lijkt erop dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 wel een enorme hit gaat worden.

De box-office voorspellingen van de film mogen er zeker zijn. BoxOffice Pro zegt nu dat de derde Guardians-film tussen de 120 en 155 miljoen dollar gaat opbrengen tijdens het eerste weekend van mei.

Haalbaar?
De vorige delen wisten of goed te scoren. Het origineel bracht het eerste weekend 94,3 miljoen dollar op, terwijl het vervolg nog heel wat beter deed met zijn 146,5 miljoen dollar. Het lijkt erop dat het derde deel dit misschien wel gaat overtreffen.

Gek zou dit niet zijn. Ondanks het feit dat superheldenfilms vandaag de dag toch vaak wat minder scoren dan enkele jaren geleden, horen de Guardians bij de geliefdste Marvel-superhelden. Ook is dit de laatste Guardians-film met alle originele leden.

Einde
Misschien komt Marvel nog wel wet meer Guardians avonturen, maar Dave Batista liet al eerder weten dat hij niet zal terugkeren als Drax na dit avontuur. Fans vrezen dat ook dat Rocket (Bradley Cooper) om het leven komt, iets waar regisseur James Gunn zich recentelijk nog over uitliet. Dit artikel lees je hier.

NieuwsFilm

meest populair