Wie is die opvallende nieuwe schurk in de trailer voor 'The Marvels'?

Wie is die opvallende nieuwe schurk in de trailer voor 'The Marvels'?

Disney onthult de obscure dreiging: Dar-Benn.

De eerste trailer voor The Marvels heeft eindelijk zijn debuut gemaakt. Fans kregen hiermee onder meer een eerste blik op de schurk in de film. Wie is dat eigenlijk?

Aansluiting op eerste film
The Marvels is het vervolg van de film Captain Marvel uit 2019. Hierin zagen we hoe Captain Marvel het opnam tegen de Kree. The Supreme Intelligence en Yon-Rogg namen het voortouw in die strijd tegen "vers" van Brie Larson.

Nu lijkt het erop dat Captain Marvel samen met Monica Rambeau en Ms. Marvel het opnieuw tegen de Kree gaan opnemen. Zawe Ashton neemt de rol van Kree krijgsheer Dar-Benn op zich.

Wie is Dar-Benn?
Dar-Benn maakte zijn debuut in de jaren '90. Dit deed hij in de stripboeken van Silver Surfer waarin hij maar een aantal optredens had. Het personage zal dus waarschijnlijk van de grond opgebouwd worden voor de film.

Er zijn al enige hints naar welke rol het personage zal hebben. Zo zien we in de trailer dat ze een vergelijkbare armband draagt als Ms. Marvel. Ook heeft ze dezelfde soort hamer als Ronan the Accuser uit Guardians of the Galaxy en Captain Marvel.


November
The Marvels is vanaf 8 november in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder nogmaals de trailer.



NieuwsFilm

meest populair