Eerste recensies 'Mafia Mamma' zijn niet mild: "Murder Mystery 2 is hierbij een meesterwerk"

Eerste recensies 'Mafia Mamma' zijn niet mild: "Murder Mystery 2 is hierbij een meesterwerk"

Ouch!

De misdaadcomedy Mafia Mamma, met in de hoofdrollen Toni Collette en Monica Belluci, heeft zijn eerste recensies binnen.

En tja... Wat kan je concluderen als een film met Adam Sandler in vergelijking met jou een meesterwerk van het niveau Rian Johnson (Knives Out) wordt genoemd?

Op het moment van schrijven staat de misdaadcomedy op de beruchte website Rotten Tomatoes op een zeer magere 24% na meer dan 50 recensies. Het onlangs uitgekomen Sandler-vehikel Murder Mystery 2 staat na meer dan 80 recensies op 44%, bijna het dubbele dus.

"Het maken was waarschijnlijk leuker dan het kijken, kanshebber voor 'slechtste film van het jaar', leuk als korte film maar niet als speelfilm, lui schrijfwerk, geen grap kunnen ontdekken" en "typisch zo'n verhaal waarbij je hoopt dat de schurken winnen" zijn slechts enkele van de commentaren die verschillende critici uiten.

Waar gaat het over?
In Mafia Mamma is Kristin (Collette) een Amerikaanse vrouw uit de voorsteden. Ze heeft een zoon die wil stoppen met zijn opleiding, een baas die een seksistisch varken is en een onsuccesvolle man die vreemdgaat met een groupie.

Haar leven verandert als ze een telefoontje krijgt van Bianca (Belluci), de vertrouwde raadgever van haar vervreemde grootvader, een maffiabaas die is overleden. Kristin woont de begrafenis bij en neemt de teugels van het imperium in handen om uit te vinden waar ze van gemaakt is.



NieuwsFilm

meest populair