Nicolas Cage onthult zijn Top 5 eigen beste films

Nicolas Cage onthult zijn Top 5 eigen beste films

De beste Nic Cage-films volgens Nic Cage

Nicolas Cage is binnenkort te zijn als Dracula in Renfield. Ter promotie van zijn nieuwe film kwam hij langs bij The Late Show with Stephen Colbert. Hij onthulde hier zijn top 5 favoriete eigen films.

5. Joe
In Joe speelt Cage een ex-oplichter, die het onwaarschijnlijkste rolmodel is. Hij ontmoet een 15-jarige jongen en staat voor de keuze van verlossing of ondergang.



4. Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans
Als vierde film koos Cage Werner Herzog's Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans. In deze film speelt Cage een detective in post-Katrina New Orleans die de moord op vijf Senegalese immigranten onderzoekt.



3. Bringing Out the Dead
Bringing Out the Dead is misschien wel een van de meest ondergewaardeerde films van iconische regisseur Martin Scorsese. Logisch dus dat Cage deze film zo hoof zet in zijn lijst van eigen beste films.

De synopsis van de film luidt als volgt:

Achtervolgd door de patiënten die hij niet kon redden, vecht een monumentaal uitgebrande ambulancebroeder in Manhattan om zijn geestelijke gezondheid te behouden gedurende drie steeds turbulentere nachten.



2. Mandy
Nummer twee is gereserveerd voor een misschien wel Cage's bizarste film. Mandy gaat over het betoverde leven van een echtpaar in een afgelegen bos die op brute wijze verbrijzeld wordt door een nachtmerrieachtige hippiecultus en hun demon-biker-handlangers, waardoor een man in een spiraalvormige, surrealistische razernij van wraak wordt gedreven.



1. Pig
De beste Nic Cage-film volgens Nic Cage is Pig. Veel mensen vinden dat Cage misschien wel zijn allerbeste performance geeft in deze film.

Een truffeljager die alleen in de wildernis van Oregon woont, moet terugkeren naar zijn verleden in Portland op zoek naar zijn geliefde foeragerende varken nadat ze is ontvoerd.



Je bekijkt het volledige interview hieronder.



NieuwsFilm

meest populair