"Steven Seagal is echt een walgelijke vent"

"Steven Seagal is echt een walgelijke vent"

Aldus acteur John Leguizamo...

Dat Steven Seagal weinig vriendjes in Hollywood heeft, is bekend. Niet voor niets is hij tegenwoordig trotse(?) staatsburger van Rusland. Maar nog lang niet iedereen is hem vergeten.

Want acteur John Leguizamo heeft opeens een vete tussen hem en Seagal van bijna drie decennia geleden weer nieuw leven ingeblazen.

In een recent interview gaf hij toe dat hij zijn personage in de komische horror The Menu, die hij tegelijk promootte, op Seagal had gebaseerd.

Executive Decision
Het paar kreeg bonje tijdens de actiethriller Executive Decision (1996). Hoewel Leguizamo enthousiast was om met de A-Lister te werken, kreeg hij vrijwel onmiddellijk ruzie met Seagal toen de repetities begonnen.

Hij legde uit aan de AV Club dat de roem Seagal naar het hoofd was gestegen en die daardoor zelfs gewelddadig werd: "Hij kwam binnen en had zoiets van 'Ik heb het bevel. Wat ik zeg is wet'. Dus ik reageerde 'Wie the fuck praat er zo'? Waarop hij weer zei 'Wie zegt zulke shit op een repetitie'? Dus ik begon te lachen en hij sloeg me met zo'n aikido-elleboog tegen een bakstenen muur. Op de dag dat zijn sterfscène werd gefilmd, kwam ik vroeger naar de set, omdat ik hem gewoon wilde zien sterven".



NieuwsFilm

meest populair