Deze 4 James Bond-spin-offs heeft 'No Time to Die' mogelijk ingeluid

Deze 4 James Bond-spin-offs heeft 'No Time to Die' mogelijk ingeluid

Krijgen we eindelijk een James Bond-spin-off?

De James Bond-franchise heeft altijd een no-spin-off-regel gehad. No Time To Die bracht daar verandering in door vier nieuwe mogelijke verhaallijnen op te zetten.

No Time To Die was de epische conclusie van Daniel Craig's James Bond. De vraag is: Wat nu? Er is een zoektocht naar de nieuwe 007, maar No Time To Die introduceerde ons ook aan nieuwe personages die perfect zouden zijn voor een spin-off.

Paloma

Bekijk de afbeelding
Paloma was niet zomaar een Bond-girl. Ondanks haar korte schermtijd, werd de stoere CIA-agent van Ana de Armas al snel een favoriet onder de fans.

Ze maakte een einde aan het stereotype in Bond-films van de mooie vrouw die gered moet worden door de man. Paloma was degene die Bond redde in Cuba en op een elegante, maar toch dodelijke manier, alle bad guys versloeg. Een perfect personage voor een eigen film.

Nomi

Bekijk de afbeelding
No Time To Die gaf MI6-agent Nomi de titel van 007. Met haar humor, skills en coole gadgets lijkt een spin-off wel verdient.

Bond en Nomi concurreerde vaak met elkaar, maar respecteerde elkaars talenten. Als de franchise een inclusieve kant op wilt, door een vrouw de rol van de stoere held te laten spelen, dan is Nomi de perfecte kandidaat.

Q

Bekijk de afbeelding
Q staat over het algemeen bekend als de sullige agent die alleen bestaat om gadgets te maken voor James Bond. No Time To Die vermenselijkt Q, door meer van zijn persoonlijke leven te tonen. Dit zorgt vervolgens voor problemen wanneer zijn eigen leven mengt met zijn werk.

Dit is precies waar een spin-off over zou kunnen gaan. Een serie over Q zou kunnen laten zien dat hij veel meer in zijn mars heeft dan alleen maar technische gadgets maken voor de held.

Mathilde

Bekijk de afbeelding
No Time To Die onthulde dat James Bond vader is van een dochter, Mathilde. Wellicht groeit ze op met het idee om in haar vaders voetsporen te treden. De Bond-franchise zal wel een grote tijdsprong moeten nemen om mochten ze een project met Mathilde willen maken.

Phoebe Waller-Bridge, die ook meewerkte aan No Time To Die, die werd naar verluidt gevraagd om een ​​script rond Mathilda te ontwikkelen. Hier is nog niets van gekomen.

NieuwsFilm

meest populair