Brie Larson en 'The Marvels' flink aangepakt door boze Marvel-fans

Brie Larson en 'The Marvels' flink aangepakt door boze Marvel-fans

Maar ze stonden vanaf het begin al met 1-0 achter...

Verrassing! Minder dan een week nadat Marvel Studios de eerste teaser trailer voor hun aankomende titel The Marvels uitbracht, worden de film en hoofdrolspeelster Brie Larson geconfronteerd met commentaar namens de vrouwonvriendelijke kant van de fanbase.

Met een geplande release in november laat het verhaal zien hoe Captain Marvel (Larson), Ms. Marvel (Iman Vellani) en Monica Rambeau (Teyonah Parris) worstelen om erachter te komen welke mysterieuze kracht hen ongecontroleerd van lichaam (en superkrachten) laat wisselen.

Hoewel het geen direct vervolg is op Captain Marvel, is het wel de eerste film sindsdien met Larson terug in de hoofdrol, terwijl het geheel tevens overlapt met de Disney+ series Ms. Marvel en WandaVision.

Niet voor het eerst
Maar op YouTube is de officiële upload getroffen door meer dan 300.000 antipathieën en duizenden copypasta-opmerkingen - een populaire manier om inhoud te spammen en positieve antwoorden te overstemmen door commentaarsecties te overspoelen met negatieve berichten:

"Captain Feminist and the Patriarchy's stone. Wat een rotzooi! Marvel/Disney is weer eens uit het diepe gesprongen. Het lijkt erop dat ze bereid zijn om alles wat we ons herinneren over de oude strips te decimeren en te vernietigen, alleen maar om hun wokeness te pushen".

NieuwsFilm

meest populair