Terugkeer van klassiek DC-personage bevestigd voor 'Superman: Legacy'

Terugkeer van klassiek DC-personage bevestigd voor 'Superman: Legacy'

De regisseur bevestigt de aanwezigheid van een iconisch personage.

Superman: Legacy is de film die het nieuwe DCU af gaat trappen. Regisseur James Gunn houdt fans regelmatig op de hoogte van de voortgang van de film. Nu heeft hij bevestigt dat een iconisch DC-personage te zien is in de geanticipeerde film.

Superman's pal
Gunn kreeg op Twitter de vraag of Jimmy Olsen, Superman's beste vriend, te zien zou zijn in de film. De regisseur gaf een kort maar krachtig antwoord:



Fans van Superman weten allemaal wie Jimmy Olsen is. Hij is fotojournalist bij 'The Daily Planet' en is goed bevriend met Lois Lane en Clark Kent. Het personage was vroeger zo populair dat hij maar liefst twintig jaar zijn eigen reeks stripboeken genaamd Superman's Pal Jimmy Olsen had.

Tegenwoordig
Jimmy Olsen staat in recente jaren een beetje aan de zijlijn als het gaat om de films. Zo verscheen het personage voor het laatst op het witte doek in Zack Snyder's Batman v Superman. Hij werd gespeeld door Michael Cassidy en had maar een kleine rol. Het personage werd namelijk snel vermoord.

Hoe groot de rol van Jimmy Olsen is in Superman: Legacy is natuurlijk nog niet bekend, maar we kunnen waarschijnlijk rekenen op een versie die meer in lijn ligt met de versie uit de stripboeken.

NieuwsFilm

meest populair