Disney's 'Haunted Mansion' onthult de creepy cast uit de horrorfilm

Disney's 'Haunted Mansion' onthult de creepy cast uit de horrorfilm

Alvast griezelen met de meest populaire personages

Volgens de twitterpagina van Disney Parks, zal de volgende cover van het tijdschrift D23 een goedgeklede sterrencast van Haunted Mansion tonen. Dit om te vieren dat we nog maar een half jaar hoeven te wachten totdat het weer Halloween is.



De live-action spookhuisfilm is gebaseerd op een dark ride-attractie, die in 1969 werd gelanceerd in de Disney-parken. In het park gaan gasten een spookhuis binnen en komen ze allemaal griezelige personages tegen. De meest populaire personages bij de fans zijn Hatbox Ghost, Madame Leota, The Phantom en de Hitchhiking Ghosts.

Geestige personages
Deze populaire personages worden vertolkt door een sterrencast bestaande uit o.a. LaKeith Stanfield (Paranormaal expert), Tiffany Haddish (Medium), Owen Wilson (Priester), Rosario Dawson (Dokter), Danny DeVito (Historicus), Winona Ryder, Dan Levy, Hasan Minhaj en Jared Leto (Hatbox Ghost). Ook Halloween-actrice Jamie Lee Curtis is van de partij, zij speelt Madame Leota.

In de zomer al griezelen
Het is misschien nog een halfjaar wachten totdat het Halloween is, maar je hoeft niet zo lang te wachten met griezelen. Disney's Haunted Mansion zal vanaf 28 juli 2023 al in de bioscoop te zien zijn. Bekijk hieronder de teaser trailer:



NieuwsFilm

meest populair