Deze charmante Netflix Original knalt de Top 10 binnen

Deze charmante Netflix Original knalt de Top 10 binnen

A Tourist Guide to Love direct op #3 in de lijst.

Er staat weer een nieuwe Netflix Original in de Netflix Top 10 en de film luistert naar de titel A Tourist Guide to Love. De romantische komedie komt direct binnen op de derde plaats.

De romkom komt van regisseur Steven K. Tsuchida en de streamer omschrijft de film als "charmant" en "feelgood". Er zijn rollen voor onder meer Rachael Leigh Cook, Scott Ly en Missi Pyle.

Netjes ontvangen
Met 67 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de film er zeer netjes bij, al zijn er nog maar vijf recensies geteld. FilmTotaal-recensent Jacoline Maes schreef in haar recensie met 2 sterren onder meer:

"Hoewel de film prima wegkijkt, is het kwalijk dat hij niet eens moeite doet om buiten de gebaande paden te treden. Het acteerwerk is niet charmant of overtuigend genoeg voor de romance, en dan is het enige wat er overblijft het Vietnamese landschap en bezienswaardigheden."

Nu op Netflix
Als je A Tourist Guide to Love graag wil zien, dan vind je deze nu hier op Netflix.


Onverwachte breuk
Na een onverwachte breuk accepteert een reisleidster (Rachael Leigh Cook) een opdracht om undercover te gaan en meer te weten te komen over de toeristische industrie in Vietnam. Onderweg beleeft ze avonturen en romantiek met haar Vietnamese expat-reisleider wanneer ze besluiten de reisbus om te leiden om het leven en de liefde buiten de gebruikelijke paden te verkennen.

NieuwsFilm

meest populair