'Super Mario'-film treedt een bijzondere Top 3 binnen

'Super Mario'-film treedt een bijzondere Top 3 binnen

En dat voor een van oorsprong computerpoppetje...

Het kan niet op voor The Super Mario Bros. Movie. De film zal dit weekend moeiteloos de grens van $400 miljoen dollar passeren aan de binnenlandse box-office waarmee hij een speciaal plekje verdient.

Wamt nadat hij eerder al de records voor 'meest opbrengende openingsweekend' en 'meest succesvolle videogameverfilming aller tijden' wist te pakken, is de kleine loodgieter nu een nieuw illuster rijtje ingestapt.

En wel de Top-3 van Universal Studios meest verdienende titels, achter de nummer twee E.T. uit 1982 en nummer één Jurassic World uit 2015.

Uitdaging
Er is nog genoeg ruimte om te blijven groeien, want de film draait amper drie weken en wellicht dat de $437 miljoen dollar van het schattige ruimtewezentje nog overtroffen gaat worden. Het inhalen van de dino's ($653 miljoen dollar) lijkt dan echter weer net iets te hoog gegrepen.

The Super Mario Bros. Movie is een geanimeerde bewerking van de immens populaire videogamefranchise, gemaakt als samenwerking tussen Nintendo en Despicable Me-studio Illumination Entertainment.



NieuwsFilm

meest populair