Het originele 'Expendables'-team had er heel anders uit kunnen zien

Het originele 'Expendables'-team had er heel anders uit kunnen zien

Sly had oorspronkelijk andere acteurs in gedachten.

Inmiddels zijn de acteurs uit The Expendables niet meer weg te denken uit hun rollen. Maar de samenstelling van acteurs had er een stuk anders uit kunnen zien.

Van Damme
We weten nu natuurlijk dat actieheld Jean-Claude Van Damme onderdeel werd van de Expendables-films door de vijand te spelen in het tweede deel. Maar in eerste instantie werd Van Damme persoonlijk benaderd door Sylvester Stallone om in het eerste deel te spelen.

Van Damme weigerde dit aanbod, omdat Stallone naar verluidt helemaal geen details gaf over wat voor personage hij dan zou spelen.



Ook Kurt Russell werd benaderd door Stallone via een brief om het personage genaamd Church te spelen. Russell's manager vertelde Sly dat de acteur geen interesse had in 'ensemble acting'. De rol ging in het tweede deel naar Bruce Willis.

Caeser
De rol die het meeste is gewisseld van acteur is Hale Ceaser. In eerste instantie was het idee dat Wesley Snipes het personage zou spelen, maar door zijn rechtszaak vanwege belastingontduiking was dat niet mogelijk. Daarna werd gespeculeerd dat Forrest Whittaker de rol op zou pakken, maar het bleek later dat hij weer een ander personage zou spelen die uiteindelijk niet in de film kwam.

Uiteindelijk werd rapper 50 Cent gecast als Caeser, maar hij had toch een te drukke agenda. Terry Crews werd zijn vervanger en speelde de rol in alle drie de films. Hoe 50 Cent in een Expendables-film had gepast, gaan we alsnog zien in het aanstaande vierde deel. Hij speelt namelijk een nieuw personage.

NieuwsFilm

meest populair