'Evil Dead Rise' heeft connectie met grote Netflix-serie

'Evil Dead Rise' heeft connectie met grote Netflix-serie

De schrijvers van 'Stranger Things' geven een hint.

De nieuwe horrorfilm Evil Dead Rise valt goed in de smaak bij het publiek en critici en lijkt een groot financieel succes te worden. De schrijvers van de serie Stranger Things hinten nu dat de film en het vijfde en laatste seizoen van de serie iets gemeen hebben.

Connectie
Het aanstaande vijfde seizoen van Stranger Things belooft een grootschalige finale te worden voor een van de best bekeken series van Netflix. Uiteraard werd er al veel gespeculeerd hoe het verhaal van de geliefde personages uit Hawkins tot een einde zou komen, maar de schrijvers gooien nog even olie op het vuur.

In een nieuwe tweet vertellen ze dat Evil Dead Rise en het laatste seizoen van Stranger Things iets kleins maar cools gemeen hebben. Wat deze connectie dan precies is, willen de schrijvers niet verklappen. Ze vertellen alleen dat het geen deadites/zombies zijn.



Nu te zien
Evil Dead Rise is nu te zien in de bioscoop. De film is geregisseerd door Lee Cronin en heeft Alyssa Sutherland en Lily Sullivan in de hoofdrollen. Hieronder bekijk je nog eens de bloederige trailer, als je durft.



NieuwsFilm

meest populair