Dit is waarom er meerdere Marvel-acteurs voorbij kwamen in 'Ghosted'

Dit is waarom er meerdere Marvel-acteurs voorbij kwamen in 'Ghosted'

Je moet er maar de connecties voor hebben

De nieuwe film van AppleTV+, Ghosted, wordt gigantisch onderuit gehaald door zowel filmrecensenten als het grote publiek. De film met o.a. Ana de Armas en Chris Evans kent weliswaar een topcast, ook zijn er verschillende cameo's van acteurs uit het MCU. Hoe hebben ze dat eigenlijk voor elkaar gekregen?

Een goede cast blijkt geen reden tot succes. Ghosted scoort op moment van schrijven een teleurstellende score van 28% op RottenTomatoes.com. Een ding staat zo vast als een huis: de cameo's zijn wel grappig en komen bijna allemaal uit het MCU. Regisseur Dexter Fletcher legt uit hoe dat tot stand is gekomen.

Vriendschap
Volgens Fletcher waren de cameo's mogelijk omdat de acteurs erg goede vrienden van elkaar zijn. Een cameo werd bijvoorbeeld gespeeld door niemand minder dan Anthony Mackie, die samen met hoofdrolspeler Chris Evans speelde in Captain America: The Winter Soldier.

"Als Chris de telefoon oppakt en tegen Mackie zegt 'kom hier nu naartoe', dan komt Mackie ook. Hij zegt daarna wel 'Pff, als ik had geweten dat het nachtopnames waren had ik nee gezegd'", grapt de regisseur.

Ryan Reynolds
Een van de meest grappige en onverwachtste cameo uit Ghosted is die van Ryan Reynolds. Volgens de regisseur was er oorspronkelijk een grotere rol voor de Deadpool-acteur geschreven, echter liepen de agenda's door elkaar heen.

Het lijkt er op dat Reynolds een gunst aan Evans wilde doen, gezien laatstgenoemde hem opbelde voor een cameo in de actiekomedie Free Guy.

"Wanneer ik Evans nodig had pakte ik de telefoon op, ik kende hem toen nog niet zo goed, en ik vroeg 'zou je het willen doen?'. Hij was er de dag daarop.", aldus Reynolds.

Ghosted kan je momenteel streamen op AppleTV+.



NieuwsFilm

meest populair