Volgende Marvel-film van Sony Pictures wordt allesbepalend

Volgende Marvel-film van Sony Pictures wordt allesbepalend

'Kraven' kan een wilde toekomst bieden voor het Marvel-universum van Sony.

Kraven the Hunter wordt de volgende film binnen het Marvel-universum van Sony Pictures. De voorgaande films zijn de Venom-films en Morbius. Kraven kan wel eens allesbepalend zijn voor de toekomst van dit Spider-Man-universum zonder Spider-Man

Recent schreven we al over het nieuws dat Kraven the Hunter een R-rating krijgt. Dit staat gelijk aan een 16+ leeftijdsbegrenzing in Nederland. Hiermee heeft de film een unieke positie binnen dit Sony/Marvel-universum.

Eerste keer
Kraven wordt de eerste film binnen het Marvel-universum van Sony Pictures die een R-rating krijgt. Veel fans vonden dat een R-rating ook toepasselijk had geweest bij de vorige films, maar die kregen allemaal een PG-13 rating (12+).

De keuze om Kraven een R-rating te geven, laat zien dat Sony Pictures bereid is om meer risico te nemen wat betreft de films over hun Spider-Man-vijanden. Aangezien Morbius een absolute flop was, heeft dit filmuniversum echt weer momentum nodig om voort te blijven bestaan naast de financieel succesvolle Venom-films.

Toekomst
Als het Kraven niet lukt om dit momentum op te leveren, betekent dat weinig goeds voor de toekomst van deze films. De R-rating en de positieve reactie op de trailer bij CinemaCon zijn gelukkig goede tekens.


De film komt in oktober uit in de bioscoop. Aaron Taylor-Johnson (Bullet Train) speelt de hoofdrol. Verder bestaat de cast o.a. uit Russel Crowe, Ariana DeBose en Alessandro Nivola.

NieuwsFilm

meest populair