Hint de officiele titel van 'The Conjuring 4' naar een definitief einde?

Hint de officiele titel van 'The Conjuring 4' naar een definitief einde?

Gelukkig wordt het niet de laatste film in het universum.

Er zijn inmiddels al drie films uitgekomen in de 'The Conjuring'-reeks. En er komt ook een vierde film aan. Daarvan is de titel nu bekendgemaakt en daaruit blijkt dat het waarschijnlijk de laatste is.

De eerste film kwam al in 2013. Daarna volgden nog vele films in de Conjuring-Universe. Zo kwamen er drie films over Annabelle en werden er nog twee spin-offs gemaakt, The Curse of La Llorona en The Nun. Laatstgenoemde was de film die uiteindelijk het meest heeft opgebracht.

The Conjuring 4
De titel van het vierde deel is The Conjuring: Last Rites. Er zijn verder nog geen details bekend gemaakt dus er is nog niets zeker, maar het lijkt er zeker naar te hinten dat dit het laatste deel is in de reeks.

Dat het de laatste film in de reeks wordt, hoeft echter niet te betekenen dat het helemaal klaar is met de Conjuring-Universe. Zo weten we al dat er een vervolg komt op The Nun.

Wanneer komt deel vier uit?
Zoals eerder gezegd zijn er nog weinig details bekend over de film. Wel zal het zeker nog even gaan duren. Op dit moment heeft de film namelijk nog geen regisseur.

Gelukkig is er op dit moment wel een andere horrorfilm te zien in de bioscoop. Dit is Evil Dead Rise. De trailer kan je hieronder zien.



NieuwsFilm

meest populair