Grote nieuwe 'Avatar: The Last Airbender'-film aangekondigd

Grote nieuwe 'Avatar: The Last Airbender'-film aangekondigd

Avatar Aang en vrienden zijn eindelijk terug.

Nickelodeon's Avatar: The Last Airbender wordt gezien als een van de beste animatieseries aller tijden. Bijna tien jaar na het einde van de vervolgserie The Legend of Korra keren de geliefde personages eindelijk terug in een gloednieuwe bioscoopfilm

Met deze bioscoopfilm en de aanstaande live-action verfilming van Netflix is de franchise weer helemaal terug op de kaart. Tijdens CinemaCon zijn de eerste details over de film vrijgegeven.

Gaang
Details over het plot zijn nog niet vrijgegeven, maar we weten wel dat de film focust op Avatar Aang, Kitara, Sokka, Zuko en Toph (ook wel de 'Gaang' genoemd') als volwassenen. Ze zijn ongeveer 30 jaar oud in de film.

Ook weten we al dat Lauren Montgomery de film gaat regisseren. Of de originele stemacteurs van de personages terugkeren, is momenteel nog niet bekend.

Verschijningsdatum
We weten ook meteen hoe lang we moeten wachten op de film. De verschijningsdatum is namelijk 10 oktober 2025, nog even wachten dus.


Voor die tijd kunnen The Last Airbender-fans uitkijken naar het eerste seizoen van de live-action verfilming van Netflix. De verfilming is een zeer grote en belangrijke investering voor Netflix, nu maar hopen dat het beter wordt dan The Last Airbender van M. Night Shyamalan

NieuwsFilm

meest populair