Kevin Feige kiest opvallende naam als beste acteur in het Marvel Cinematic Universe

Kevin Feige kiest opvallende naam als beste acteur in het Marvel Cinematic Universe

Na het zien van Guardians of the Galaxy Vol. 3 is hij overtuigt.

Met nog een paar dagen tot de release wordt de hype rondom Guardians of the Galaxy Vol. 3 steeds groter. De grote man achter het Marvel-succes, Kevin Feige, spreekt zich nu lovend uit over één van de acteurs uit de film.

Het is verassend genoeg Dave Bautista wie een flinke lading waardering mocht ontvangen. Dit deed Feige toen hij samen met regisseur James Gunn op een persconferentie werd gevraagd naar de oud-worstelaar.

Lofzang
Feige noemde Bautista zelfs "een van de beste acteurs die ooit het Marvel Cinematic Universe heeft betreden." Hieronder de volledige lofzang van Feige:

"Dave Bautista geeft een bepaalde uitdrukking in de film op een zeer gevoelig moment. En daardoor heb ik letterlijk zoiets van, Drax is niet alleen een van de beste personages in het MCU, maar is denk dat Dave Bautista een van de beste acteurs is die ooit het Marvel Cinematic Universe hebben betreden."

Einde tijdperk
Het mag geen geheim meer zijn dat al meerdere malen is benadrukt dat we in deze derde Guardians-film het team voor het laatst zullen zien zoals we dat nu kennen. Daarmee markeert de film ook het einde van een tijdperk voor Bautista.

Ook hij gaf eerder aan klaar te zijn met Drax na deze film, ondanks zijn liefde voor het personage. Wat dit zal betekenen voor het verloop van zijn rol in deze film blijft nog even de vraag.

"Ik ben zo dankbaar voor Drax. Ik hou echt van hem, maar er is ook opluchting dat het hierna voorbij is. Het was niet altijd leuk en vooral ook moeilijk om de rol te spelen. Het make-upproces was vooral iets waar ik het altijd zwaar mee had. Ik weet ook niet ik wil dat Drax mijn nalatenschap wordt, het is een komische rol en ik wil graag mee dramatische dingen doen."

Guardians of the Galaxy Vol. 3 verschijnt komende woensdag in de Nederlandse bioscopen, maar heeft nu al een opvallend record op zijn naam weten te zetten.

NieuwsFilm

meest populair