Dit kunnen we verwachten van de nieuwe Superman in het DC Universe

Dit kunnen we verwachten van de nieuwe Superman in het DC Universe

Regisseur James Gunn heeft duidelijke plannen

James Gunn heeft het er maar druk mee. De filmregisseur van Guardians of the Galaxy Vol. 3 gaat zich volledig focussen op het DCU en zal binnenkort beginnen met het script van de opkomende Superman-film. Het blijkt nu dat de regisseur al een idee heeft voor de nieuwe 'Man of Steel'.

Eerder dit jaar werd bekend gemaakt dat James Gunn de film Superman: Legacy zal gaan maken. De zoektocht en bijbehorende speculatie van het castingproces van de nieuwe Superman lijkt hetzelfde kaliber te hebben als die van James Bond.

Henry Cavill
Alhoewel er nu met enthousiasme word gekeken naar de nieuwe Superman en de geruchtenmolen overuren draait, ging de ontwikkeling van de nieuwe Superman-film in eerste instantie alles behalve soepel.

In eerste instantie werd namelijk de terugkeer van Henry Cavill als Superman bombastisch aangekondigd, die berichtgeving werd echter al snel weer ingetrokken. Fans en acteurs reageerde woedend.

Opties
In een interview met Variety geeft Gunn aan al een idee te hebben voor de eigenschappen van de nieuwe Superman. Ook geeft de regisseur aan dat er al enkele opties op tafel liggen.



"Het is moeilijk maar we zijn opzoek. We hebben wat toffe keuzes waar ik erg enthousiast over ben. Het moet iemand worden die alle menselijkheid van Superman heeft, maar die ook een buitenaards wezen is", aldus de regisseur.

Eigenschappen
De filmregisseur geeft verder aan dat hij in de acteur ook opzoek is naar de alom bekende eigenschappen en waarden van de geliefde superheld. Zo moet hij "vriendschappelijk, medelevend zijn. En hij moet je een knuffel kunnen geven".



Superman: Legacy heeft een geplande release op 11 juli 2025.

NieuwsFilm

meest populair