'Guardians Vol. 3': Schurk Adam Warlock toont zijn vechtlust

'Guardians Vol. 3': Schurk Adam Warlock toont zijn vechtlust

Hij laat niet veel van Nebula over.

Over enkele dagen kunnen we eindelijk genieten van de derde Guardians of the Galaxy-blockbuster. Deze keer neemt Star-Lord het met zijn vrienden op tegen superschurk Adam Warlock, die behoorlijk krachtig is.

Dat wordt nu wel weer opnieuw duidelijk in de onderstaande clip. Hierin zien we Will Poulter als Warlock die Groot heeft gevangen, maar gelukkig kan laatstgenoemde ontsnappen. Nebula helpt hier een handje bij maar wordt als gevolg hiervan enorm in elkaar gebeukt door de villain.

Bekijk de clip hieronder.



Eind
Regisseur James Gunn heeft al vaker laten weten dat het een zwaar gevecht gaat worden voor de Guardians en dat waarschijnlijk niet iedereen die finish gaat halen. Het team valt sowieso na deze derde film uit elkaar, die de laatste zal zijn van de Guardians zoals wij ze kennen.

Gunn neemt na deze film afscheid bij Marvel om zich volledig te kunnen focussen op zijn taken als het nieuwe studiohoofd van concurrent DC. Ook heeft Dave Bautista al gezegd te stoppen als Drax. Zoe Saldana wil eveneens dat ze vervangen wordt als Gamora.

NieuwsFilm

meest populair